yaşam

6. umuda karma fotoğraf sergisi`nin ardından

merhaba,

Şubat ayı içerisinde bir güzel yardım organizasyonuna katılma fırsatı elde ettim ve ay çıkmadan detayları sizinle de paylaşmak isterim.

Tarihi Havagazı Fabrikasındaki etkinliği düzenleyen kurum “Kan Ordusu Derneği” siteleri yapım aşamasında gene de linkini bırakayım buraya. derneğin amacı kan ve trombosit ihtiyacı olan hastalarla, kan ve trombosit vermek isteyen gönüllüleri buluşturmak. bir arkadaşım vesilesiyle derneğin sosyal medya hesaplarını hep takip ediyorum zaten. derneğin başkanı Serhat Aytan`a onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar “kan amca” diyorlarmış =) daha fazla araştırmak isterseniz derneği ya da İzmir ve çevresinde olup da kan bağışı yapmak isterseniz eğer sosyal medyada oldukça aftifler.

gelelim yazımızın konusu fotoğraf sergisine; sergi satışından elde edilen gelir elbette ki derneğimizin yararına bağış yapıldı. bir kaç arkadaşımın da fotoğraflarının sergilendiği sergide, fotoğraflar 40tl den başlayan fiyatlardan satıldı ve bende oradan bir güzel fotoğraf alabildim.

bazı fotoğrafları sizlerle de paylaşmak istiyorum;

ben bu havuç bebeyi aldım =)
yavrucağın tatlılığı

çok fazla ve çok güzel fotoğraflar vardı sergide ben sadece bu kadarını çekebildim.

derneğin sosyal medya hesaplarında sergiden elde edilen gelirin bağış makbuzunu da koymuşlardı, bu detay da benim çok hoşuma gitti.

güzellikleri takip etmek, desteklemek gerek diye düşünüyorum. bir resim almak bir haber paylaşıp derneğin tanınırlığını artırmak hatta kan bağışı yapmak kim bilir hangi hasta çocuğa bi umut vermek.. bakın son iki söylediğim gene parayla yapılmayan iyilik, güzellikler. işte bu dünyaya şu kadar faydamız dokunsa benim içim umutla doluyor daha güzeli, daha iyisi için.

çevremize biraz daha fayda sağlayabileceğimiz günler dilerim hepinize.

sevgiler.

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir